Projecten

 • Samenwerking Lakes Events
  Samenwerking Lakes Events
 • Dancing de Burcht groot succes!
  Dancing de Burcht groot succes!
 • #JOB neemt intrek bij BITS Workspace
  #JOB neemt intrek bij BITS Workspace
  24/7 flexibele werkomgeving
 • Volvo Ocean Race 2015
  Volvo Ocean Race 2015
  Ruim 150.000 bezoekers
Samenwerking Lakes Events

  Vanaf september 2015 werkt #JOB samen met Lakes Events.

  Lakes Events ontwikkelt ludieke concepten en organiseert zelfstandig en in opdracht van externe partijen uiteenlopende evenementen. Vanwege het enorme aanbod wordt de concurrentie in de evenementenbranche steeds heftiger. Hierdoor worden partijen gedwongen unieker te denken om zich te onderscheiden.

  Lakes Events ontwikkelt in opdracht van deze partijen ludieke concepten. Deze concepten worden in samenspraak uitgewerkt en indien gewenst ook gerealiseerd. Daarnaast organiseert Lakes Events zelfstandig diverse evenementen, welke uiteraard ook een ludiek karakter hebben.

  Meer informatie is op korte termijn te vinden op www.lakes-events.nl.

  Dancing de Burcht groot succes!

   Zondag 13 september, tijdens de kermisweek in Roelofarendsveen, werd Ed de Burcht omgebouwd tot Dancing! Van concept tot uitvoering werd dit een overweldigend succes. Ruim 600 bezoekers bezochten deze avond ‘Stepmania!’ met onder andere DJ Mikey Nice & SANKA Soundsystem!

   #JOB neemt intrek bij BITS Workspace
   24/7 flexibele werkomgeving

    Als startende ondernemer is werken met collega’s om je heen wel zo prettig. Daarom heb ik mij sinds juni 2015 ingeschreven als BITS member. Als je denkt aan BITS workspace, dan denk je aan.. zo’n hippe werkomgeving? Ja, het is modern en je kunt er ontspannen werken voorzien van alle gemakken. BITS is voor mij niet alleen het kantoorwerk naast mijn werk op locatie, maar ook het lid zijn van een leuke groep jonge, enthousiaste (e-commerce) ondernemers waarmee je ideeën uitwisselt, evenementen organiseert, de samenwerking op zoekt of gewoon een biertje drinkt op vrijdagmiddag.

    Kijk voor meer informatie eens op www.bitsworkspace.nl!

    Volvo Ocean Race 2015
    Ruim 150.000 bezoekers

     Rond de 150.000 mensen hebben het Volvo Ocean Race Festival bijgewoond. Het driedaagse evenement in Scheveningen staat in het teken van de pitstop van de zeven boten van de grootste zeilwedstrijd ter wereld. Maar naast het sportieve gedeelte pakt de organisatie ook muzikaal behoorlijk uit.

     Menig organisator zou met open mond kijken naar de artiestenlijst van het festival: DI-RECT!, Waylon, Golden Earring, Miss Montreal, Nielson, Gers Pardoel, Racoon, Typhoon en Anouk, die het zeilfeest zaterdagavond afsloot. En mede door de hoogstaande line-up trekt het evenement ruim 50.000 bezoekers meer dan vooraf beraamd.

     Wat een feest dat #JOB is geweest! Een topkracht voor de logistieke ondersteuning van het event: #JOB heeft aan een half woord genoeg en loopt de benen uit zijn lijf.
     Onder andere voor een aantal grote business events in Ziggo Dome verzorgde #JOB gedurende de op- en afbouw een stuk logistieke ondersteuning (ontvangen en aansturen leveranciers) en tijdens de show de begeleiding van artiesten. Fijn dat #JOB ook niet te beroerd is om daar waar nodig zelf te slepen met materialen.
     Bedankt #JOB, graag tot het volgend event weer!

     Bas Thürer – Luidkeels


     #JOB, een hardwerkende allround event specialist! Job is flexibel, klantvriendelijk en professioneel. Een perfecte aanvulling voor HS Events. Door Job zijn veelzijdigheid kunnen wij hem voor diverse projecten inzetten.

     Suzanne van Vliet – HS Events